Soteralli-blogi nostaa asiantuntijanäkemystä sote-keskusteluun. Blogin perustivat sosiaali- ja terveysasioihin erikoistuneet yhteiskuntatutkijat. Blogi kertoo yleistajuisesti sosiaali- ja terveyspalveluja käsittelevästä tutkimuksesta.

Tutkijatohtori Liina-Kaisa Tynkkynen on yksi perustajista. Häneen mukaansa vuosisadan uutinen on oman bloginsa ansainnut.

– Sote-uudistuksen ympärillä liikkuu jos jonkinlaista keskustelua. Esimerkiksi mediassa ”asiantuntijoina” puhuvat usein eri intressiryhmien edustajat. Sote-keskustelussa liikkuu paljon argumentteja, jotka eivät perustu tutkimukseen tai kertovat aiheesta valikoiden, Tynkkynen sanoo.

Esimerkiksi keskustelussa Ruotsin mallista on Tynkkysen mukaan kuultu enemmän intressiryhmiä ja poliitikkoja kuin tutkimusta.

Tutkijoiden kiinnostuksenkohteet ja ajankohtaisten soteuutiset määrittävät blogin aihevalinnat. Tekstejä on tarkoitus ilmestyä vähintään joka toinen viikko.

KOMMENTOI

Kommentit (4)

436409 151417Hi! I discovered your web site accidentally today, but am actually pleased that we did! Its not only entertaining, but in addition straightforward to make use of in contrast to lots that Ive viewed! 27799

381086 291881Some truly nice and utilitarian data on this internet web site , likewise I feel the design and style holds great attributes. 811384

297747 890079You must be very astute at research and writing. This shows up within your original and special content material. I agree along with your primary points on this subject. This content material ought to be seen by more readers. 647001

896617 340788I want seeking at and I believe this web site got some genuinely useful stuff on it! . 853669

KOMMENTOI JULKAISUA