Nosto! Jyväskylän yliopiston Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen SoPhi-kirjasarjassa on julkaistu vapaasti ladattavissa oleva Talous ja arvo -niminen artikkelikokoelma.

Teppo Eskelisen ja Suvi Heikkilän toimittama Talous ja arvo -kirja kokoaa yhteen laajan joukon yhteiskunnallisesta ja filosofisesta näkökulmasta taloutta tarkastelevia tekstejä.

Talouden ja inhimillisten arvojen lisäksi kirjassa esiintyvät teemat kuten perustulo, yhteiskunnalliset yritykset ja yhteismitattomien asioiden suhde talouden yhteismitallistavaan vaikutukseen.

637097 497513You need to participate in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will recommend this web internet site! 743213

193497 530405Typically I dont read article on blogs, but I would like to say that this write-up really compelled me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite wonderful post. 823928

583885 928903Its genuinely a cool and helpful piece of data. Im glad which you shared this valuable info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing. 866401