Nosto! Säieteoriaan erikoistunut New Yorkin yliopiston teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku selittää 42 minuutissa maailmankaikkeuden salat.

Monialaista intellektuaalista sisältöä julkaiseva multimediapalvelu Big Think on julkaissut You Tube -kanavallaan tähän päivään mennessä jo yli 9000 videota. Suuri osa näistä on lyhyitä puheenvuoroja eri alojen tutkijoilta ja muilta ajattelijoilta, mutta joukossa on myös pidempiä esityksiä.

Yksi Big Thinkin vakiokeskustelijoista, New Yorkin yliopiston teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku selittää videolla The Universe in a Nutshell universumia koskevan kaiken teorian.

Kyseisen videon ei pitäisi täten jättää montaakaan avointa kysymystä. Katso itse ja arvioi, kuinka hyvin professori Kaku pystyy selvittämään universumin salat yhden peruskouluoppitunnin mittaisessa luennossaan.

Video on englanninkielinen.

480265 574039Spot on with this write-up, I genuinely suppose this internet web site needs rather more consideration. most likely be once more to learn significantly much more, thanks for that information. 429888

574299 653767a lot of thanks for telling!. Truth is typically the top vindication against slander. by Abraham Lincoln.. 483576